- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bambano: Bambanő háza tája
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Köszi a választ!
Igen, SSD jó lenne nekem is, de erre a laptopra már nem akarok költeni, szóval majd inkább egy újat veszek, mert efölött már eljárt az idő (pedig Intel Core Duo 2GHz + 2GB DDR2 RAM van benne..).
Közben mégis visszapártoltam az Eclipse-hez, mert az AndroidStudio még power save módban is nagyon fogja a gépet.
Viszont itt meg előjött egy olyan hiba, hogy mikor új projektet hozok létre, akkor az "appcompat_v7"-nél a values-v21-> 'styles_base.xml'-nél rengeteg ilyen jellegű hibát ír ki:
C:\Users\Tomi\workspace_a\appcompat_v7\res\values-v21\styles_base.xml:75: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android: Widget.Material.ActionButton'.
Régebben is találkoztam már ezzel, de végül nem sikerült megoldani, ami eléggé elsozmorított, de nem akarom feladni..
Valami ötlet? (Aki esetleg meg tudja oldani, annak személyesen fizetek egy sört vagy hasonló jóságot! (feltéve, hogy pesti)
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemüveges topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Bontatlan HP és Lenovo Toll 2.0
- Astro A50 4th Gen wireless + base station fejhallgató
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)