Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Anno "harcoltam" még azzal, hogy ez az appcompat_v7 ne legyen benne a projektben, mert csak a baj van vele, és van is egy olyan projektem, amiben nincs benne, és gyönyörűen elfut több fajta készüléken. Csak a netről szedtem le, és a nulláról nem tudom hogyan lehetne ilyen projektet létrehozni. Aki esetleg tud erre megoldást, az ne tartsa magában.

-
TomMusic
őstag
Az a szörnyű, hogy ha mindent defaultban indítok el, akkor sem jó neki, tehát egy full szűz projekt is már hibás alapból. Pedig android SDK-nak az Android Studio által letöltött SDK-t tallóztam ill. állítottam be, mert gondolom az már csak jól tölti le. Egyébként azzal jól is menne a dolog, csak hát kevés hozzá a gépem..
Egyébként most úgy tűnik, ha a projekt létrehozásakor mindenhova Android 6.0-t állítok be (mármint Eclipsenél), akkor nincs hiba, meg nem is rakba be az appcompat_v7 akármicsodát. Viszont ezzel meg nem megyek semmire, mert Android 2.3.8-on is futnia kéne... Ahhoz meg aszem kell az az appcompat cucc.
-
TomMusic
őstag
Köszi a választ!
Igen, SSD jó lenne nekem is, de erre a laptopra már nem akarok költeni, szóval majd inkább egy újat veszek, mert efölött már eljárt az idő (pedig Intel Core Duo 2GHz + 2GB DDR2 RAM van benne..).
Közben mégis visszapártoltam az Eclipse-hez, mert az AndroidStudio még power save módban is nagyon fogja a gépet.
Viszont itt meg előjött egy olyan hiba, hogy mikor új projektet hozok létre, akkor az "appcompat_v7"-nél a values-v21-> 'styles_base.xml'-nél rengeteg ilyen jellegű hibát ír ki:
C:\Users\Tomi\workspace_a\appcompat_v7\res\values-v21\styles_base.xml:75: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'android: Widget.Material.ActionButton'.
Régebben is találkoztam már ezzel, de végül nem sikerült megoldani, ami eléggé elsozmorított, de nem akarom feladni..
Valami ötlet? (Aki esetleg meg tudja oldani, annak személyesen fizetek egy sört vagy hasonló jóságot! (feltéve, hogy pesti)
) -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Win reinstall után felraktam az Android Studio-t, mert Eclipse-el már addig se tudtam eljutni, mint eddig. Viszont indulásnál mindig indexel valamit, ami eléggé megzabálja a gépet, kb. nem lehet tőle csinálni semmit. Ezt ki lehet valahol kapcsolni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Furcsaság a Monster Hunter Wilds körül: több DLC = jobb teljesítmény?
- Steam topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Teljesen szürrelális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik...
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 17 PRO MAX 256GB silver makulátlan 1 hónapos, KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 december 19-ig Apple gar
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest