Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
crhis86
tag
Sziasztok,
Aránylag új vagyok Android fejlesztésben, ezért tanácsot szeretnék kérni a következőben:
Adott egy szerver, melyet bizonyos okokból csak pollozni tudok REST-en. Ezt elég gyakran meg kell csinálnom (kb. 1-2 másodpercenként) és az onnan jövő json-t feldolgozva update-elnem kell a UI-t: egy activity-ben is és akár a notification bar-ban megjelenő szöveget is (tehát nem biztos, hogy az activity előtérben lesz). Egy-egy ilyen művelet nem időigényes. Ennek az egésznek elég akkor megtörténnie, amikor maga az app fut az eszközön (tehát nem egy olyan service kell, ami mindig minden körülmények között fut).Nézegettem megoldásokat, de nem tudom melyik lenne a legjobb erre a feladatra. Talán egy IntentService-t hívogatva bizonyos időközönként lenne a legjobb megoldás, melynek eredményével megoldható a UI manipulálása is.
Van jobb ötletetek erre?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest