- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: RCS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, rengeteget tanultam! Sok példát elolvastam, de a static factory method kifejezést egyik sem említette, (csak használta.) De én nem ismertem, úgyhogy köszönöm!
Még egy kérdés: Ha jól látom, akkor általában static factory method esetén érdemes "elrejteni" a konstruktort. Fragment-nél ezt nem tehetjük meg, mert újraindításnál a rendszer a public konstruktoron keresztül indítja újra a Fragment-et.
De akkor miért készít egy csomó példa expliciten public konstruktort? Az üres, public, alapértelmezett konstruktor nem készül el automatikusan az osztályhoz? Tényleg ki KELL írni, vagy ez csak didaktikailag szerepel ott? (speciel nekem külön odaírás nélkül is működött)
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik
- PlayStation 5
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- TCL LCD és LED TV-k
- Assetto Corsa Rally
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Építő/felújító topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest