Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sh4d0w: Van-e még?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm, rengeteget tanultam! Sok példát elolvastam, de a static factory method kifejezést egyik sem említette, (csak használta.) De én nem ismertem, úgyhogy köszönöm!
Még egy kérdés: Ha jól látom, akkor általában static factory method esetén érdemes "elrejteni" a konstruktort. Fragment-nél ezt nem tehetjük meg, mert újraindításnál a rendszer a public konstruktoron keresztül indítja újra a Fragment-et.
De akkor miért készít egy csomó példa expliciten public konstruktort? Az üres, public, alapértelmezett konstruktor nem készül el automatikusan az osztályhoz? Tényleg ki KELL írni, vagy ez csak didaktikailag szerepel ott? (speciel nekem külön odaírás nélkül is működött)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- i3-8100+B360+8GB+240GB konfig - WIN11!
- Logitech G923 PS4/PS5 kormány, pedál, váltó szett
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- Prémium UGREEN USB-C To 2.5G Ethernet Adapter
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- Garanciás Zalman házak!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs