Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpidi67
csendes tag
Sziasztok,
Ahogy, visszaolvastam, oktober-november környeken több kerdes is volt a Pipo M1-röl.
Nekem hetfö ota van meg Andersson ADT 2.5 neven, ami egy sved aruhazlanc sajat markaja, de tulajdonkeppen a Pipo M1 svedorszagba szant verzioja. Ha valakit erdekel akkor tudok mondani reszleteket, velemenyt. Egyelöre nagyon meg vagyok elegedve, csak aprobb megjegyzesem vannak, semmi komolyabb hiba, igaz en atlag usernek szamitok
Annyit mondhatok, hogy a minöseg is ennek megfelelö, nincs pixelhiba, robog ezerrel, egyedul talan a Wifi tunik gyengebbnek, igaz a routerem is regi es olcsobb fajta....
Ja es az itteni ar nem versenykepes a kinai arakkal
Ide irtam egyelöre:
http://mobilarena.hu/tema/re_slagertablet_lehet_a_pipo_u1/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Lenovo TAB M11 tablet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Annyit mondhatok, hogy a minöseg is ennek megfelelö, nincs pixelhiba, robog ezerrel, egyedul talan a Wifi tunik gyengebbnek, igaz a routerem is regi es olcsobb fajta....
Dr.NX