Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
this is life #32649 üzenetére
megnéztem a prestigio-t, de mint írtam fentebb, az csak 1024x600... én meg alapvetően minél nagyobb felbontást szeretnék, mert az akksit még beosztom, vagy a tárhelyet, de a kijelző az olyan marad végig
úgyhogy abból a lehető legjobbat akarom venni
úgyhogy ezért maradt eddig a pakliban a concorde speed, a wayteq és az n7
úgyhogy igen, a garancia, a rengeteg eladott példány és az amúgy is google által ígért 18 (amiből még lehet vagy 12) hónap garantált szoftverfrissítés miatt hajlok az n7-re... ugyanakkor violentSt hsz-re reagálva annyira nem mindegy a lóvé, csak épp meg tudnám oldani, tehát nem az a helyzet hogy CSAK 35k-m van a célra és pont, hanem itt-ott átcsoportosítással, kis lemondással és 1-2 dolog későbbre ütemezésével meg tudnám venni most akár azt is, és 1-2 hónapon belül visszatenni a megtakarításaimba az így kiesett extra összeget... szóval azért nem csikkzsebből pakolom ki ezt az összeget, no meg nem is kis pénzről van szó... de talán ~2 éves távlatban ez lehet a jobb befektetés... no mindegy, meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest