Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Menthirist

veterán

válasz this is life #32649 üzenetére

megnéztem a prestigio-t, de mint írtam fentebb, az csak 1024x600... én meg alapvetően minél nagyobb felbontást szeretnék, mert az akksit még beosztom, vagy a tárhelyet, de a kijelző az olyan marad végig :) úgyhogy abból a lehető legjobbat akarom venni :) úgyhogy ezért maradt eddig a pakliban a concorde speed, a wayteq és az n7

úgyhogy igen, a garancia, a rengeteg eladott példány és az amúgy is google által ígért 18 (amiből még lehet vagy 12) hónap garantált szoftverfrissítés miatt hajlok az n7-re... ugyanakkor violentSt hsz-re reagálva annyira nem mindegy a lóvé, csak épp meg tudnám oldani, tehát nem az a helyzet hogy CSAK 35k-m van a célra és pont, hanem itt-ott átcsoportosítással, kis lemondással és 1-2 dolog későbbre ütemezésével meg tudnám venni most akár azt is, és 1-2 hónapon belül visszatenni a megtakarításaimba az így kiesett extra összeget... szóval azért nem csikkzsebből pakolom ki ezt az összeget, no meg nem is kis pénzről van szó... de talán ~2 éves távlatban ez lehet a jobb befektetés... no mindegy, meglátjuk...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés