Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha jailbreakeled az iPadet és megveszed a PwnTunes nevű appot, akkor sima MTP eszközként is elérhetővé válik. Az egy más kérdés, hogy nem tudom, az MTP support milyen szinten jár jelenleg. Meg jailbreak után lehet SSH démont is telepíteni, így SCP-vel lehet feldobni cuccokat.
De egy Windows vagy OSX mindenképp kell az első beélesztéshez...
Hogy ki a hibás, az jó kérdés. Én megértem a desktop környezeteken dolgozó open source fejlesztőket is, hogy nem foglalkoznak a proprietary dolgok visszafejtésével (egyébként vannak próbálkozások), és az Apple-t is, hogy kicsire nem ad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX