- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
baal-amiga
senior tag
válasz
pataslogeza #86781 üzenetére
Ha anyu nem navigál és elég a 128 GB, sztem hosszú évekig meg fog felelni
genshin impacttel is nyomulhat majd' full grafikán.
Itthon jelenleg talán itt -lesz- a legolcsóbb. -
Beni2360
félisten
válasz
pataslogeza #86777 üzenetére
Aksi csre nem opció? Kintről gondoltam mert amit itthon kínálnak az 3x-a a kintinek.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
A nem oly rég tárgyalt Lenovo P11 jó választás szerintem, frissülni fog, BG-ről 170 dodó a 4/64-es, vagy a Pad 5, ami jó áron megcsípve bestbuy lehet (nekem az volt.)
Én többször rendeltem kintről, nem volt sose gondom; ha anyu öreg huwija bekrepál, tuti valami Alldocube vagy Teclast tabot kap, amire használja, arra űrhajó. -
Somatom
veterán
válasz
Fordítva. Van a Google Play Szolgáltatások keretrendszer, aminek része a Google Play áruház.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
pataslogeza #86773 üzenetére
Sry, letelt a szerk. idő, elkalandoztam.
A Google play telepítésére vonatkozó kérdésre a válasz röviden: igen.
Hosszabban: kínai, olvashatatlan karakteres hakkolt cuccal tudod ezt -általában ideiglenesen- megtenni, s elég sok dolog nem megy azért majd vele. Ezzel azt kockáztatod, hogy a google, mikor észleli a csalafintaságot, örökre tiltja az accountod; egy ilyen bizonytalan metódussal feltett apphalmazra rábíznád a jelszavaid, hozzáféréseid?
Ezt mérlegeld, hiába szuper a vas, nálam emiatt nem pálya - amit sajnálok is, mert korábban huwi tablattáim voltak. -
baal-amiga
senior tag
válasz
Ha használsz bármit, aminek szüksége van a google keretrendszerre -nem is gondolnád, mennyi appnak szükséges, nem csak a google saját cuccairól van szó- akkor az új Huaweieket nem fogod szeretni.
Helyedben először körbenéznék az AppGalleryben, hogy az ottani kínálat megfelelő-e.
Próbaképp rákerestem az általam játszott játékokra -legális-, hát egyik sincs fent, de úgy általában a prémium szegmensből semmi. Appoknál még "jobb" a helyzet. -
®abstract®
őstag
válasz
Szerintem jó választás lehet kimondottan 6 giga RAM mal
ha nem vagy kugli alkalmazás függő ember. Hardver jó erős, szóval mi baj lehet?
Matepad 11 hosszabb távra még jobb választás lehet mert ugye még erősebb a hardver.
Mivel jó pár évre tervezel emiatt szerintem célszerű figyelembe venni hogy minél több legyen ram mennyisége. -
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza #86752 üzenetére
Mivel nem jött válasz a kérdésemre, úgy döntöttem a Huawei MatePad 10,4" választom. Van itt valakinek ilyen? Mik a tapasztalatok róla? Google play-t rá lehet rakni egyszerüen?
-
cidalain
veterán
válasz
pataslogeza #86752 üzenetére
Huawei Matepad - egyiken sincs Google, viszont a Harmony OS Android alapú cucc
Huawei Mediapad - van rajta Google, de régebbi konstrukciók@#86749 fordjee
Ez tabletfüggő. Ki kell próbálni. Van hogy hosszáformázza a belső tárhelyhez, így egyben látszik azzal, van hogy külsőként van, és engedi a progik rátelepítését. És persze van hogy nem lehet telepíteni rá, csak fájl tárhelynek jó.
Viszont ha engedi a tabod a telepítést akkor ha a kártya elromlik, akkor minden összeomlik ami rajta van, illetve sokkal lassabb is olvasni-írni, így ez nem túl szerencsés egyébként olyan bővítésre amit szeretnél. (Illetve a nagy méretű játékok - amik jellemzően komolyabb 3D játékok - nem feltétlenül lesznek élvezhetően futtathatók a te gépeden) -
válasz
pataslogeza #76970 üzenetére
Az, amire utaltam már elment, de igen, sztem várd ki az idei tableteket, ha tudod.
-
cidalain
veterán
válasz
pataslogeza #76963 üzenetére
Sajna nincs konkret tapasztalatom az adott geppel. Illetve a masikkal sem ami neked van most. Igy ilyenfajta tapasztalatokat nem tudtam irni.
-
bl4ze
veterán
válasz
pataslogeza #76964 üzenetére
-
bl4ze
veterán
válasz
pataslogeza #76958 üzenetére
Ha külföldi beszerzéstől nem riadsz vissza, geekbuying Olasz raktár : Teclast T10.
1 nap alatt kézben van DHL Express-szel. 4GB ram, 10.1" IPS, Android 7.0
Nagyon jó tablet, meglepően jó kamerával.
Linket találst ha 1-2 lapot vissza nézel -
cidalain
veterán
válasz
pataslogeza #76958 üzenetére
a kijelző azonos felbontású, de mivel az M5 egy picikét nagyobb, ezért a ppi-je értelemszerűen kicsit rosszabb, de elhanyagolható a különbség. Az M5 soc jobb, újabb erősebb, energiatakarékosabb. M5-ön Android 8 Oreo fut, teljesen friss. Az M5 kamerái jobb felbontásúak, de ez nem jelent semmit a képek minőségére nézve (de akinek a megapixel értékek nagyobbsága örömet okoz, annak jó lesz). M5-ben több a ram, és a háttértár.
M5 akkuja kisebb, de manapság már mások a soc-ok fogyasztási adatai, így lehet hogy nem lesz kevesebb az üzemidő. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
pataslogeza #76950 üzenetére
-
cidalain
veterán
válasz
Az osszefoglalobol a csucskategorasakat kell nezegetni.
Talan a Huawei Mediapad M5 all a kivansaghoz legkozelebb. De hozzatartozik, hogy a kamera a tabletekben csak van. Nem jo. Egy olcsobb telo szintjet hozzak.
Veheto a Samu S3 is, de eleg draga. Ha ez a ketto arban sok, akkor lepj visszabb egy kategoriaval, es vegyel felsokategoriasat. Mondjuk itt nincs tobb 3 GB ramnal -
válasz
Kemény dió, Tab s3-ra gondoltam, de az meg nem ideális mozizásra a 4:3-as képarányával. A többi szempontnak kiválóan megfelel. Ha nem túl sürgős, megvárhatjátok ősszel a Tab A2-t, az gondolom olcsóbb lesz az s3-nál és ideális 16:10 körüli képátlóval jön. (a tab s4-is majd, csak az jóval borsosabb áron)
-
cidalain
veterán
válasz
pataslogeza #72543 üzenetére
jah, kb 5-10 kommenttel ezelőtt a T800-ról volt szó
oda kéne figyelni rendesen. vagy a munkára, vagy a fórumra -
cidalain
veterán
válasz
pataslogeza #72540 üzenetére
nem egy liga. bár mivel az már régebbi, ezek meg újabbak így a felhasználó élmény kb azonos lesz. kivéve a kijelzőt. az ezeknél nem olyan jo mint a T520-ban. nemhogy nem amoled, de mégcsak nem is fullHD, csak HD. mivel a kijelzőfelbontás kisebb, ezért kevesebb hardver is elegendő a normális meghajtására, ezért írtam a hasonló felhasználói élményt.
Mármint az Asus esetében. Acerben az 1 GB ram kevéske, ott egyszerre csak egy dologgal tud foglalkozni az ember, taskváltások, programok közötti váltás lassabb lesz, érezhetően. -
cidalain
veterán
válasz
pataslogeza #72524 üzenetére
update!!
előkerestem amit ide írt a kolléga a Lenovoról. szóval van az qaz igényszint amit kielégít, de könnyen előfordulhat hogy kevés leszNem tudom hogy megér-e kb 10k-val többet az ASUS. Azt a Snapdragont ami a Lenovoban van, telefonokba építették elsősorban, nem tudom hogy muzsikál egy tablettel.
A grafikus mag jobb az Asusban Mali T-720 MP2 vs Adreno 403. Ez a játékoknál előnyös
Az Asusnál biztosan van Andriod 6, ami újabb mint a Lenovoban
A Lenovoban jó minőségű sztereó hangszóró vanMondjuk az mindig játszható út, hogy megveszed az olcsóbbikat online, és ha nem jön be, viszacseréled a drágábbikra
-
pataslogeza
aktív tag
válasz
pataslogeza #72521 üzenetére
Most latom hogy az acerben csak 1gb ram van, emiatt azt kiejtettem. Szoval ez is lenyeg hogy 2gb ram minimum kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest