Hirdetés
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
pataslogeza
aktív tag
Helló,
Ez lenne az? Itt 3 értékelés van, amiből az egyikben épp a kamerát írja hogy lehetne jobb.
Külföldi beszerzés nem gond egyáltalán, de ilyen nevenincs kínai tabletekkel (konkrétan két pipo) már megjártam. Abban is volt minden de semmi sem működött normálisan. Hiába volt benne (papíron) erős mtk mprocesszor, a gyakorlatban mégis lassú volt. Ezen kívül a gyenge wifi, a használhatatlan gps, meg időnként érintés érzéketlen kijelző miatt ott lapult a fiókban amíg el nem adtam nagy nehezen.
Az ára vonzó, de ha ez is olyan mint azok a szemétre való pipo tabletek, akkor viszont nagyon drága.Van itt valakinek ez a teclast t10 tablet?
Teclast t10 kijelzőhiba.
Hasonló volt nekem is a pipo tablettel, csak nem ennyire szar mint ez. Azt hiszem hanyagolom inkább ezt a márkát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest