- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
válasz
atee_13 #92749 üzenetére
Szerintem az általad megjelölt árszegmensben, erre a célra azok alkalmasak, amit én is és Dr.NX koléga is ajánlott korábban.
Kotta olvasgatáshoz nem is biztos, hogy tablet kellene, hanem egy jó e-book olvasó, pl. egy Amazon Kindle. De arra ugye appot nem tudsz feltenni, tehát ha fontos az iReal Pro is, akkor viszont kell az androidos tab. Nem árt olyan amiben jó a hang cucc, tehát ne valami egy hangszórós, mono, doboz hangú vackot nézz.
A Xiaomi Pad 6, a Redmi Pad, és a Redmi Pad SE pl. Dolby Atmos és a Hi-Res Audio támogatású Quad hangszórós, ami azért elég jó. Szóval ezekkel nem lősz mellé.
Halkan súgom, ha profi felhasználásra, és minél gondozásmentesebb felhasználói élményre vágyik a zenész kolléga, akkor lehet hogy egy iPad kellene neki erre a célra, de az mélyen zsebbe nyúlós, még használtan is. -
Bferibörs
addikt
válasz
atee_13 #92745 üzenetére
Persze,meg is érkezett.
Tableteknél nekem eddig az volt a tapasztalat,hogy kb. 1 évig kaptak biztonsági frissítést,főverziót jobb esetben nem. Hogy a mostani Blackview tab 18 mit fog kapni,az jó kérdés.🤔
Ezért is volt szempont a droid 13.
( az utolsó tabletem egy Huawei MédiaPad T5 volt,3 éves,ezt cseréltem le) -
cidalain
veterán
válasz
atee_13 #81659 üzenetére
Kollégának is volt tolatókamera. Én rendeltem neki kínából, Wifiset. 25 dollár körül volt. Nagyjából oké volt, de volt késleltetés a jelben. Illetve ha a tolatólámpáról tápolta, akkor míg az beindult, legenerálta a wifi hotspotját, csatlakoztál hozzá tabról, addig 2x kitolatsz kamera nélkül. Ezért asszem a rendszámvilágításról lett áram vételezve, így viszont folyamatosan ment a kamera, csinálta a wifi jelet, tök feleslegesen, bár amikor tolatni kellett, akkor csak a programot kellett indítani. Tabra vezetékes nem köthető, mert nincs hova dugni.
Most az új fejegységének van AV in-je, így ki lehet dobni a wifi kamerát, és be lehet rakni a madzagosat. -
cidalain
veterán
válasz
atee_13 #81657 üzenetére
megérdeklődtem:
JVC fejegységet vett 2 dines. NEM androidos. Az egyetlen szempont az volt, hogy tudja a screen mirror-t, így a telefonnal összerakva lesz okos az autós egység. Amit tud a teló, azt fogja tudni kivetíteni a fejegység LCD-jére. Nem volt olcsó, azt mondta 80 volt az amit vett, és ez még csak a belépő szint. Viszont rá lehet kötni a hifit, miegymás, teló nélkül rádió, zene oké.
Kérdés mire kell? Csak navira, vagy zenére is, vagy netezni, vagy neten keresztül zenézni, stb. Azt mondja a kolléga, csak Navira megérheti vele foglalkozni, de akkor a tartó, és a töltés a megoldandó feladat. (Viszont ugyanezt tudja a telód is, max kicsit kisebb kijelzővel, ráadásul könnyebb elhelyezni). Zenénél memóriakártyáznál, vagy BT telóról? Utóbbi esetében töltés kell a tabnak és a telónak is. Ha kell net is, akkor meg 4G képes tab kell +1 simmel, vagy telóról osztani (újra csak 2 eszközt kell tölteni)
Ráadásul azt mondta a kolléga, hogy ha most kellene döntenie, nem is venné meg 80-ért a belépő JVC-t, hanem feljebb menne komolyabbat venne dupla ennyiért. Zavaró neki hogy pl hangerőt érintőgombbal tudja állítani, jobb lenne tekerővel. Vagy kéne a kormány kiegészítő, de az nincs benne alapáron.
Szóval kérdés, hogy mire kell. Nekem kb az jön le (ebből, de kb korábban is ez volt a véleményem), hogy ha van egy jó telefonom, akkor használjam azt mindenre, a zenét kivéve. Az menjen egy jó fejegységről, max tudja BT-n keresztül venni telóról a zenét. -
cidalain
veterán
válasz
atee_13 #81655 üzenetére
AA csak droid 5.0 felett működik. Elvileg megy kínai cuccon is. Low budget jó kijelzős, erős fényerős cucc nem lesz. Chowi Hi9 Pro alá nem nagyon lehet adni, ez meg kb 120 dolcsi. Lehet van más, ami hasonlóan okés lehet, de 100 USD alatt nem kapsz értelmes gépet 3 GB rammal.
Kollegám egész idáig szarakodott androidos tablettel kocsiba, de megunta a folyamatos kompromisszumokat, így lecserélte egy olyan fejegységre, amin android van, és nagy LCD kijelző. (nem tudom milyenre, és az milyen árszinten mozog, de megkérdezhetem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- Robogó, kismotor
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest