Hirdetés
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
Nem igazán szokott a Doogee előfordulni itt a topikban, bár valószínűleg nem rosszabb, mint az (általunk) ismertebb kínaiak.
Az alacsony felbontás miatt nem ajánlanám.
Banggoodról inkább ezt:
Alldocube iPlay 50, 44 ezer Ftért.Elfogadom a sütiket.
-
cidalain
veterán
Nem lehet, csak a készülékhez valót rátenni. Vannak alternatív romok, de szerintem a Doogee nem olyan márka, amihez lenne.
Egy gyereknek szánt tablet, amin amúgy is A13 van, bőven jó lesz 6 év múlva is így ahogy van, frissítések nélkül (előbb cseréled a vasat, minthogy ne legyen támogatott a SW)
A biztonsági frissítés túl van misztifikálva. Legyen uptodate a SW, játék amit a gyerek használ, Play store-ból szerezzétek be, aztán kb ennyi elég is.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Rigormortiis
veterán
Említette a kérdező, hogy a rajzolás a lényeg. Nekem még Xiaomi Pad 5-öm volt, vettem hozzá tollat is és ha nem csak bohóckodásra használad, akkor zavaró a késleltetés, amivel működött. Ég és föld a Samsung javára, ha ez a fő szempont (bár nem tudom, hogy az A szériának milyenek a rajzos képességei az S-hez képest).
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
cidalain
veterán
Pedig jó cucc. Lockdown alatt a lányom kb lenyúlta a céges Samu Tab Active-ot, állandóan rajzolgatott, színezett vele, pedig akkor még csak 5 éves volt. Egy művészi vénájú 11 éves ezzel már alkotni is tud.
Persze egy átlag ember, aki azt gondolja, hogy könnyebb felfirkantani a bevásárlólistát cerkával, az tényleg 1 hét után fogja mellőzni a tollat.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Oldfoksz
junior tag
Köszi a választ!
Most hogy nézegetem a tablet felhozatalt,én is a javasolt
Xiaomiig jutottam......pontosabban a redmi padig.
De őszintén mondva sokallom az árát
Az alzán van pár 99es tablet jóval olcsóbban.
De olyan márkak hogy inkább hagyom.
Az viszont igaz hogy a felhasználoi értékelések nagyon
rendben levőnek mutatják a xiaomikat.füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom
-
Oldfoksz
junior tag
Köszi a több mint alapos javaslatokat!
A játék fontos de én b-zs kat. játékokkal is jól szórakozom
(Deadtr2,Intothedead2,eternium,furious tank és a kedvenc
zombeast )
Diablo,pubg,gensin,asph13 nem szükséges...
Sőt van egy ruszki java emulatorom ami a stackattackhoz
kell .(az x generaciónak nem mond semmit,de 17-18 évvel
ezelötti siemensek szenzációs-faék egyszerűségű játéka)füstjel->zászló->morze-nincs is mit mondanom
-
cidalain
veterán
de kotta olvasáshoz miért kell hangszóró
a zenész meg eleve max csak poénvideót hallgat beépített hangszórón, munkaanyagot vagy fülesen, vagy valami külső hangszórón, akár BT-n akár jack-en.
legalábbis ha én zenész lennék így csinálnám.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Reynaldo
junior tag
Még beszédhang hallgatásra is inkább bármilyen külső eszközt ajánlanék, mint a beépített tablet hangszórót. Nemhogy zenére. Persze aki még nem használt mást csak a tabletét, az nem tudhatja mennyire más. Zongorázni lehet a különbséget. Például ez a kis gagyi HM11-es BT és vezetékes retro mini is köröket ver hangzásban a tabletre, és még FM rádiónak is elmegy. A többiről, a nagyobbakról és komolyabbakról már nem is szólva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest