Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padam
aktív tag
https://www.youtube.com/watch?v=_rqzu0SqZGY
Itt egy hosszabb teszt, akit érdekel.
-
Kh@oSz
aktív tag
Láttam hogy van már pár hands-on videó róla de annyira nem pörgős a gép, vagy inkább az mondanám hogy "ondáék" JB-je nem az. Vi40DC-re feltettem de nekem iszonyat laggos.
Egy ilyen hardverrel már elvárná az ember hogy fénysebességgel menjen, csak hát a kínaiak meg a szoftveroptimalizálás két különböző dolog
Remélem lesz pár custom rom rá és akkor atom lesz. -
DGery
aktív tag
érdemes egy factory resetet csinálni, hiába először volt bekapcsolva.
Tablet infonál nekem sem jelezte ki, hogy elérhető az enyémre (V712) a JB, de a weboldalukon (http://www.onda.cn) fent van. érdemes ott is megnézni.
Ahogy látom ott a tiédhez már van fent frissítés is (pontosabban ITT.)[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
Kh@oSz
aktív tag
Nekem pont ez a bajom hogy ilyen hardverrel darabos tud lenni hihetetlen hogy nem képesek egy kicsit optimalizálni. Reménykedem benne hogy lesz pár jó rom hozzá mert így nem sok értelme van az erős hardvernek
Esetleg ha tudnál róla csinálni egy kis bemutató videót, azt megköszönném
[ Szerkesztve ]
-
Kh@oSz
aktív tag
-
DGery
aktív tag
Van már rá frissítés...
Neked melyik alapsáv verzió van rajta? 1.0 vagy 1.0.2?
Mert ahogy SD-n olvastam, az első szállítmány még csak 1.0-val jött ki de az 1.0.2 már elérhető[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
-
smkb
őstag
"- Néha teljesen belassul majd le is fagy"
Onda kiadott mind a kér A31-es tabletéhez rom firssítést (v1.02), aminek egyik fő momentuma tudtommal az, hogy az A31 A7 magjai nem nagyon bírják az 1.2ghz mximélis órajelet, így az új romokban többek közt ezt is visszavettékk 1.0ghz-re. Könnyen lehet a fagyogatások egyik oka ez is , hogy neked még az eredeti rom van. Mondjuk az A7 magok így 1.0ghzen már azért elég karcsúkák egy az RK3066 1.6 meg az Aml8726 MX 1.5ghzes A9 magokhoz képest, főleg hogy azonos órajelen is jó ha 70%-át tudják az A9-nek.
Innen tudod letölteni.
Szerk: bár ahogy látom az Antutu szerint már a tied is csak 1008 mhzen megy, már vissza van fogva.
[ Szerkesztve ]
-
DGery
aktív tag
Hát videók alapján tényleg nem tűnik egy díjbirkózónak, de ez valószínűleg a ROM hibája, ahogy a galériából kiindulva nézem...
-
Magnat
veterán
-
dom1n0
senior tag
Nem akarok senkinek a szívébe rondítani, de ha ilyen állapotban kijön valami, mint amiket elmeséltél, ott sanszosan arról volt szó, hogy mi legyünk az elsők, majd javítjuk a hibákat.
Gyakorlatilag van egy jó vasad, ami nem hozza egy középszerű teljesítményét sem ha jól értem.
Ergó a fejlesztők kezében van a sorsod, vagy lesz jó rom, vagy van egy fasza vas ami kis ferdítéssel semmire sem jó... -
DGery
aktív tag
Tapasztalatból mondhatom, hogy az Onda V712 jó választás, de sokan dicsérik a Novo7Crystal-t is
Ezek 30k környékén megvannak, ha 40ig mehet, akkor pedig V812[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Házimozi haladó szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- BestBuy topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Peugeot, Citroën topik
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.