- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Durrogtass
- Asszociációs játék. :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoHnni
senior tag
válasz amarna #20302 üzenetére
Pénteken vettem én is egy ilyet tabot(808DCC). Eddigi tapasztalatok alapján (nincs komolyabb összehasonlítási alapom) amiért vettem, azért nagyon megérte a pénzét. Különösebb hibát nem véltem felfedezni. Nekem a widgetek eddig mind megjelentek a moduloknál. Az hogy a belső memóriába telepíti az appokat, engem nem zavar, bőven van hely. Összeszerelést tekintve is kifogtam egy tökéletes darabot, nem recseg, kijelzőn nincs pixelhiba. Továbbiakban biztos felfedeznék hiányosságokat, de ár/érték arányban, mai magyarországon kapható tabok közül talán a legjobb választás, majd meglátjuk, hogy PH vajon hogy értékeli ICS is teszi a dolgát, érezhető hogy ideális a hardver, akadást eddig nagyon nehezen tudtam produkálni. Eddig stabilnak tűnik a rendszer.
...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest