Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
venesia
csendes tag
Miracast kompatibilis adapterren keresztül( ezt a tv hdmi portjába kell dugni) ki lehet küldeni wifi- vel a képernyőt a tv-re. Android 4.2 től müködik a dolog.
A lenovo honlapján is van valami ilyesmi. De az ebay-ről is beszerezhető kb 5-6 e Ft. A legújabb sorozatú tévék már tudják a miracastot -adapter sem kell , csak párosítani a Yoga -t a tévével. -
szilacus
tag
Tegnap megnéztem kézbe vettem egy ilyen Concord tab Novum készüléket a Debreceni Extreme Digital áruházban.
Sajnos kipróbálni már nem lehetett, mert akkor már ki kellett volna venni a műanyag zacskóból és ez után már használt lett volna, az eladó szerint.
Ráadásul szinte semmit nem tud róla az eladó, a sima ips 9.7 -el tette egyenértékűvel, hiába mondtam mennyi mindenen változtattak rajta.
Be sem kapcsolta, már egyből lehúzta, Az ipad és a galaxy nála a nyerő és szerinte az ára is sok.
Még ilyen áruházban nem jártam ahol valamit nem lehetett kipróbálni, és kapásból lebeszélnek valamiről.
Egyébként tetszik maga a készülék, ultra vékony és szolidan kerekített a formája.
A kijelző élességére, fényerejére,a proci gyorsaságára és a legújabb Androidra is kiváncsi lettem volna, de majd egy másik áruházban megnézem. -
Guszty81
tag
Ha az eladó is elfogadta a rendelés lemondásodat, akkor vissza fogja utalni a pénzt a számládra! Sajnos ez 2-3 napot is igénybe tud venni (tapasztalat, ugyanígy jártam, csak pandawill-en).
Ilyen esetben semmit nem kell tenned paypal-en.
Egyébként a paypal oldalon, a fizetés részleteinél alul van egy Resolution Center... ott tudod kezdeményezni a pénzvisszafizetést, ha az eladó nem hajlandó visszautalni a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VoLTE/VoWiFi
- Call of Duty: Black Ops 7
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest