- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
venesia
csendes tag
Miracast kompatibilis adapterren keresztül( ezt a tv hdmi portjába kell dugni) ki lehet küldeni wifi- vel a képernyőt a tv-re. Android 4.2 től müködik a dolog.
A lenovo honlapján is van valami ilyesmi. De az ebay-ről is beszerezhető kb 5-6 e Ft. A legújabb sorozatú tévék már tudják a miracastot -adapter sem kell , csak párosítani a Yoga -t a tévével. -
szilacus
tag
Tegnap megnéztem kézbe vettem egy ilyen Concord tab Novum készüléket a Debreceni Extreme Digital áruházban.
Sajnos kipróbálni már nem lehetett, mert akkor már ki kellett volna venni a műanyag zacskóból és ez után már használt lett volna, az eladó szerint.
Ráadásul szinte semmit nem tud róla az eladó, a sima ips 9.7 -el tette egyenértékűvel, hiába mondtam mennyi mindenen változtattak rajta.
Be sem kapcsolta, már egyből lehúzta, Az ipad és a galaxy nála a nyerő és szerinte az ára is sok.
Még ilyen áruházban nem jártam ahol valamit nem lehetett kipróbálni, és kapásból lebeszélnek valamiről.
Egyébként tetszik maga a készülék, ultra vékony és szolidan kerekített a formája.
A kijelző élességére, fényerejére,a proci gyorsaságára és a legújabb Androidra is kiváncsi lettem volna, de majd egy másik áruházban megnézem. -
Guszty81
tag
Ha az eladó is elfogadta a rendelés lemondásodat, akkor vissza fogja utalni a pénzt a számládra! Sajnos ez 2-3 napot is igénybe tud venni (tapasztalat, ugyanígy jártam, csak pandawill-en).
Ilyen esetben semmit nem kell tenned paypal-en.
Egyébként a paypal oldalon, a fizetés részleteinél alul van egy Resolution Center... ott tudod kezdeményezni a pénzvisszafizetést, ha az eladó nem hajlandó visszautalni a pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad Pro 11 gen 2 + magic keyboard magyar makulátlan új állapot
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest