- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Exian
addikt
válasz
trafóóó #65922 üzenetére
Igen, itt most nem is a konkrét gép a lényeg, én is minimum 64GB tárhelyes gépet vennék, a kérdés általános volt, hogy az ilyen olcsóbb tableteken milyen a Win.
Mert olvastam olyat is, hogy rajta van a Win10, teljes értékű is, viszont aktiválni kell, amihez a BIOS-ban lenne kód, de sokszor nincs és így nem aktiválható.
Meg aztán az is fura nekem, hogy hogyan csinálják, hogy egy 25e Ft-os gépen rajta van egy teljes Win10, miközben boltban csak a Win10 Home külön meg 33-35e Ft között van?!
Na, ezt magyarázza meg nekem valaki
Mert nézegettünk miniPC-ket is, amiken szintén van Win10, és az a verzió, amin rajta van gyárilag és rögtön aktiválva, az mondjuk 70e Ft volt, amin meg nem volt, vagy csak próbaverzió és utólag, megvásárolt kóddal aktiválni kellett, az meg 25-30e volt. Ezért kérdezem csak.
-
Findzs
addikt
válasz
trafóóó #65791 üzenetére
köszi
ezt írja:
"Mentett játékok: Folytasd ott, ahol abbahagytad – bármelyik eszközödön."
de a gyakorlatban hogy müxik?
mert volt már olyan hogy a telóra is feltelepítettem egy játékot ami a tabon rajta volt ugyanazzal a fiókkal belépve és elölről kezdte(#65790) koxminator
köszi, de ha lenne egyszerűbb megoldás inkább azt választanám
sokadik androidos eszközömet nyúzom de még sosem kellett rootolni meg hasonlók
lehet ezért is működik még mindig hibátlanul a t-mobilos pulse minim is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged