- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ygg
senior tag
válasz
gabber01 #83672 üzenetére
Nagyon jól összefoglaltad. Pontosan így gondolkodtam én is
.
Mondjuk én az elfelejtettem leírni, hogy én "nagy" tabletet keresek, 10" (vagy min 9 egész valamennyi) vagy felette.
Igen, esélyes az iPad, almáék még komolyan veszik a kategóriát, bár lassan eltolják egy notebook pótlék felé.
S ezzel is nagyon egyetértek, sok embernek ez a motivációja
Meglehet, de erős hw-t jó áron vinnék, mint a cukrot szerintem. Sima média fogyasztás és játékok lényegesen élvezhetőbbek egy tableten, mint egy mütyür telefon kijelzőn. A kezelhetőségről nem is beszélve.Amit cidalain írt, abban is van igazság, kicsit rétegpiac lett, meg sokan előbb vesznek jó telót, az fontosabb, meg azzal lehet villantani, a tablet másodlagos, arra már nem jut. Akinek meg munkára, céges felhasználásra kell, az meg megveszi a célhardvert.
-
cidalain
veterán
válasz
gabber01 #83672 üzenetére
Sajna nem így van. Míg telónál egy gyártónak van egyidejűleg 15-20 modellje piacon, addig tabokból összesen van ennyi értelmes itthon. (Plusz a feltörekvő kínaiak.)
Talán pont azért nem, mert nem éri meg ide fejleszteni. Ha egy ember 300-ért vesz egy csúcs 6.5" telót, akkor nem fog venni ugyanennyiért egy 8" tabot is. 2 gyártó tolja a maxot, munka célra veszik is a cuccaikat. Otthonra az emberek többségének csak netezni kell, meg social mediára. Ahhoz meg nem kell top soc, inkább nagyon kedvező árcédula.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- ASRock lapok általában
- Synology NAS
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest