- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Apák napjára
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
tozo86 #74059 üzenetére
60-ért szerintem csak 1 év bolti garis szürkeimportos van.
hivatalos 2 év garis nincs 80 alatt.
de persze meg kell kérdezni. a hivataloshoz samu által kiállított magyar nyelvű garipapír is jár.(#74062) rizso
nem tudok ilyenről. microHDMI már abszolút nincs az itthoni tabokon. Kínaiaknál is kezdenek róla leszokni.
vezeték nélküli csatlakozás projektorhoz (WiDi, Miracast) esetleg megoldható olcsóbb géppel, de ahhoz meg spéci projektor kell, és az átvitel sem tökéletes (én szoktam mindkét opcióval TV-re kiküldeni tab/teló képét, jellemzően képnézegetés, vagy a kamerával felvett videó lejátszása miatt, de nem vagyok elhalva. van hogy a kép töredezetten érkezik, és kell 4-5 sec, mire kitisztul - nem tudom ez mindek a baja, de ha a technológiájé, akkor problémás lehet egy projektorral is)
marad az MHL csatlakozás HDMI konverterrel. De MHL meg nincs olcsó tabletbe. Jellemzően a Samu microUSB csatijai MHL képesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Kuponkunyeráló
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest