Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
frantak
újonc
válasz
cidalain
üzenetére
Szerintem a probléma az erősebb mágnessel szinte direktben érintkező testfelületekkel lehet, nyilván nem távolsági hatása lesz, Lehet erőltetett okoskodásnak tűnik, de ez kb. olyan mintha egy statikus mágneses térrel az érintett terület szöveteit, véráramát kezelnéd. Én nem pihentetném a kezem mágnesen, ha lehet és kész.
Egyébként nem hobbim egy ilyen barom téma, de kinéztem egy tabletet és a MediaMarktban rájöttem, hogy kb. egy mágnestepsi az egész.
Na a végére kis konkrétum azért (csak egy helyen néztem, és csak két gázos típus volt) : iPad bal gerincén tenyérnyi mágneshalom, ami durvább az a mostani "középsős" Samsung T580/585 típus 7-8 mágnes szétszórva, mindegyik megtarthat pár dekás fémlemezt kb. (neten van is kép hűtőn lógva), meg asszem még az új Google Pixel C is amúgy...
Lehet kellett volna egy külön topikot nyitnom erről, amolyan jó zártosztályi klubhangulatút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na a végére kis konkrétum azért (csak egy helyen néztem, és csak két gázos típus volt) : iPad bal gerincén tenyérnyi mágneshalom, ami durvább az a mostani "középsős" Samsung T580/585 típus 7-8 mágnes szétszórva, mindegyik megtarthat pár dekás fémlemezt kb. (neten van is kép hűtőn lógva), meg asszem még az új Google Pixel C is amúgy...
Dr.NX