- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
tjb007 #62290 üzenetére
Köszönöm az információt, sajnos akkor kénytelen vagyok feljebb tolni az árat mivel számomra értelmetlennek tűnik egy olyan tablet megvásárlása ami idővel belassuló, szoftveresen haldokló pokollá változik és nem lehet újrahúzni..Mindenképp olyant szeretnék amihez le tudok tölteni elérhető filmware-t a saját oldalukról, amit aztán fel tudok tenni rá(így valódi kliensprogram ami mindent megcsinál helyettem nem is érdekel a lényeg hogy legyen filmware).
Plusz elfelejtettem mondani hogy mindenképp szeretném navigációra is használni a készüléket a multimédián kívül. Sokaknak mondtad az lg gpad 7-et hogy ebben erős a gps tehát nekem az is megfelelő lenne amennyiben ahhoz van elérhető filmware(gondolom ahhoz van?). Viszont rákeresve pl iponon is már nem elérhető azt írja mármint a LG G-Pad 7.0 V400 7". Honnan tudnám biztonságosan megvásárolni garanciával 40 körül?(Bár tudom hogy ez már pofátlan kérdés, de ez nekem tökéletes lenne csak bizonytalan vagyok a beszerzésében, használtat semmiképp nem szeretnék. Előre is kösz.
-
atala
addikt
válasz
tjb007 #62290 üzenetére
Megkérdeztem a T-nél meg lehet venni 20 havi kamatmentes részletre 39800 Ft-ért. (1990 Ft/hó)
Akkor ezek fényében melyiket ajánlanád?
Alcor Access O819M - Bele kell piszkálni, kém programot le kell írtani róla (45.000 Ft)
WAYTEQ 8'' - XTAB-8X - Át kell particionálni (35.000 Ft)
Huawei MediaPad T1 8.0 LTE (40.000 Ft)Nekem a huawei szimpatikusabb. Árához képest nagy tudású, csak a procit nem ismerem.
A lányom régi tabletébe egy RK3188 Mali400 MP4 volt. A huawei-be pedig egy Quallcomm MSM8916 1,2 GHz Quad Core.
Mennyivel gyengébb ez a proci? -
atala
addikt
válasz
tjb007 #62290 üzenetére
Igen, én is úgy nézem, hogy nem sok esély van a jó tabletre.
A T-nél a Huawei MediaPad T1 8.0 LTE 39.800 Ft 2 év hűséggel. A tévére, és a vezetékes telefonra úgy is szoktunk hűséget vállalni, majd megnézem mikor járna le.
Ha más nem lesz akkor marad a wayteq és a particionálás, vagy a alcor és a kém progi leírtás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- iPhone topik
- Jogász topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel, üzletből, garanciával
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest