Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
válasz
Dreimus #5955 üzenetére
Szia!
Összehasonlítási alapom a 3-ra nincs. Én kb. 1 hete használom a Huawei s7 slim-et, ami ráadásul az 1. androidos kütyüm. A topikjában rengeteg leírást találsz.[link] Többen írták, hogy fagy. Nekem eddig problémám nem volt vele.
A hang lejátszása egész jó, füles nélkül is sztereó.
A Vitalplayer Mobo és Rockplayerek szépen vitték azt az 1 avi-t, amit néztem rajta.A Wifi, BT és GPS szépen működik, tegnap a GPS 2*2 órát elnavigált fagyás és műhold vesztés nélkül.
A BT fájltranszfer: OK.A töltőkábele érdekes, a 230-ba dugható trafónak USB anyája van, amibe az univerzális kábel USB apával csatlakozik. Előnye: autós töltéshez csak egy szivargyújtós USB dugó kell (kb. 500 Ft) és arról szépen működik a töltés.
Bár nem mérvadó, de korrekt a magyarítása.
Akksi: gyermekem kb. 2 órás Angry Birds-e és az én kb 2 órás Wifi telepítgetésem után is 55 %.Összegezve:
Olvasásra használom, Cool reader: OK.
GPS: évente 3-4 alkalom: OK.
Net: OK.
Melegedést nem érzékeltem, a képernyő érzékenysége és fényereje jó.Egy fórumtárs 55-ért kínálta, ennyiért max egy jobb GPS vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alienware M18 R1 QHD+ IPS 165Hz i9-13900HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest