- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
tjb007 #58137 üzenetére
Hozzáadtam, most a MM felé veszem az irányt, és az alábbiak közül megpróbálok minél többet szemügyre venni, megnyomkodni.
Ezek a jelöltjeim, közülük szeretnék választani:LG G-Pad 8.0 (Ez volt az elsődleges kiszemelt, míg rá nem jöttem, hogy sajnos nincs benne 3G/4G támogatás, mobilnet miatt kellene, megtévesztett a teszt. FM rádió sem jönne rosszul, mert a mobilban sincs: Nexus4)
LG G-Pad 8.3 (Az előző probléma szintén, fm rádió nincs, kb 50k-ból lehet ilyet venni használtan, garanciálisan, nem éri meg jobban, mint a 8.0?)
Alcor Access Q819M (Az egyik legesélyesebb, bár a gyártótól kicsit félek, de sokan dícsérik, a fehér színnel nem tudok egyedül kibékülni..Élőben még nem láttam, szeretném!)
Lenovo A8 (Jelenleg csak 4.2 támogatás (4.4 is lesz valamikor..), fm rádió szintén nincs, remélem lesz a MM-ban)
WayteQ xTAB-8X (Itt sincs 3G/4G, a kijelzőt fakónak írta valaki korábban, csak tartaléknak hagytam bent)Jelenleg az első 4 között nem tudok dönteni, a kerettel pedig nem igen szeretnék 60k fölé menni már, 40-50 volt az eredeti elképzelés.
10"-os gépből esetleg van olyan 60k környékén, amit érdemes lehet még ezek mellé megnéznem a boltban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest