- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
czanga
őstag
válasz
cinemazealot #49675 üzenetére
Köszönöm!
Beszámolok mindenképpen! Görgetés böngészés közben milyen? Egyenletes, folyamatos, nem akad?
Ftomm:
Akkor én miért szívtem vele, mint a torkos Borz?Az első akkora karc volt gyárilag, hogy azt hittem, ez fiature, nem bug.
A második szoftveresen hulladék volt a 4.1.1-el. Írtam is, hogy egy 400 megás avi-t nem játszott le rendesen. Katasztrófa volt.
8 éve használok Mac-et, és iOS-t is mióta létezik, és ilyet még nem éltem meg. Nem támasztottam az Alcatel-el szemben túl nagy elvárásokat, de azért na...
Erre a két funkcióra viszont nem vennék továbbra se retinás mini-t 105 000-ért. Viszont lefoglaltam egyet, így ha holnap átvétel után ez se hozza az elvárható szintet, akkor viszem vissza az edigital-ba és irány az iStyle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Ipad Pro M2 11" 128Gb Wifi Cellular 9 hó garival
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest