Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
megnéztem, sőt, azt is megnéztem, hogy többes számban írta a válaszát. előtte hárman kérdeztünk, egy 6700 forintos kérdés, egy 400 dolcsis kérdés, ami szerintem már nem az igénytelen kategória, meg volt az enyém. A magam részéről erősen tamáskodom, hogy lehet-e 90 rugóból rendes 13 collos tabletet készíteni, ezért kérdeztem itt. Mivel három kérdezőből egyről tudtam, hogy neki biztosan szól, a másikról úgy gondolom, hogy neki nem szól, így azt feltételeztem, hogy nekem is szól.
de mindegy, mert én csak örülni fogok, ha mond egy jobb ötletet, mint amit én találtam.
szóval semmi sértődés vagy morgás nincs bennem, ezen lépjünk túl és ömöljenek az ötletek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- 7. Generációs Ipad
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX