Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Igazából inkább hagyjuk a dolgot. Ha androidos lenne az ipad mini, akkor lehetne összehasonlítgatni, de mivel ios-es, ezért teljesen fölösleges

A különbség aktív használat mellet jön ki, érzésremonti0222w: lényegtelen az adatokat nézni. Az egyikre egy tucat oprendszer van a másikra olyan, amit hadrverre igazítottak, így feleannyi sebességből is ki lehet hozni ugyanazt akár. De nem ismerem a chuwit, nem is néztem teszteket, igazából nem is fogok

Igazából csak most került nálam össze az ios az andriddal. Nekem iphoneom van, nagybátyám vett egy wyteq tabot. Amikor nyomkodom, azért érzem, hogy hiába van benne erő, hiába ez meg az, más, és nem érzem jobbnak

Jó igazából nem is a Chuwival van bajom, hanem az androiddal magával. Én az ios-t jobban szeretem

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék fólia
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 100% Akksi
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX