- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstate76
addikt
válasz
Yoyoyo #32752 üzenetére
Látom, már írták előttem, hogy ahhoz a kijelzőhöz erősebb proci kellene, ill. szerintem a 2GB RAM sem ártana, hogy kiegyensúlyozott legyen a konfig (relatíve új vagyok még a témában, egyre több elméleti, de kevés gyakorlati tapasztalattal, szóval lehet, hogy hozzáértőbbek megcáfolnak majd).
Én - hardver alapján - ezt találtam jónak a 10"-os, 4 magosok között, de egyrészt nem retinás, másrészt meg kell várni a felhasználói visszajelzéseket. Itt és itt olcsóbb, de ezekről az oldalakról még nem rendeltem.
-
válasz
Yoyoyo #32752 üzenetére
abban az arban inkabb a.prestigio 10 colosat javaslő ,kiforrott hardver,2 ev haztol hazig garancia,hosszu uzemido, a harvere korrekt...a retinassal.az a baj.hogy kell.am az ero a keoernyo meghajtasahoz...4 magos gepek kozott csak a rk31xx amivel ermes kezdeni,mert ha jol emlekszek az alwinneres gyenge egy kisse...most neztem ra amit linkeltel az.rk3066 akkora kijelzo korrekt meghajtasahoz gyenguska...inkabb hagyd hogy mas vegyen olyat,ahoz a sochoz a.retina mokus vakitas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest