- Gurulunk, WAZE?!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
buta29030 #28445 üzenetére
"Ha nekem korábban azt mondja valaki, hogy egy bal egér gombbal való kijelölés és egy kontrolcé-kontrolvé mozdulat összesen 1 másodperce helyett én majd fél percig fogok ügyeskedni..."
Engem is kicsit bosszant, hogy az olyan alap műveletek, mint a kontrol-C-kontrol-V körülményesebbek, mint PC-n, de azt gondolom, hogy ennyi kompromisszumot megér a dolog, hogy összességében kényelmesebb pl. netezgetni egy tablet-en, mint egy kisebb vagy nagyobb laptop-on. (Flash ill. Silverlight hiánnyal ritkán szembesülök.)
Nekem az a legnagyobb gondom, hogy a képernyő-billentyűzeten még mindig lassabban tudok gépelni, mint fizikai billentyűkön. (Ezért keresek régóta QWERTY-s tablet-et, de egyszerűen nincs ilyen.) De ezzel együtt is lehet jegyzetelésre használni egy tablet-et.
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
buta29030 #28445 üzenetére
Az, hogy az egy másodperces művelet fél perc, az nem az Android hibája, hanem azé, hogy olcsó cuccot vettél. Próbáld ki pl. a Galaxy Note 10.1-et, ott hibátlanul megy ez. Ahogyan én is pillanatok alatt megvagyok ilyenekkel az iPad Minin. És ne mond azt sem, hogy drága. Mert számítógépet sem 45 ezerért vesz az ember.
Egyes műveleteknél valóban hiányzó lehet a Flash, Silverlight, bár ezt én speciel az iPaden nem igazán szoktam tapasztalni, az elmúlt egy évben talán a kezemen megtudom számolni, hogy hány alkalommal hiányoztak ezek a tableten.
És mint írtam is fentebb, a sebesség, minőség nem feltétlenül Android hiba, hanem annak köszönhető, hogy "gagyi", nem jól optimalizált készüléket használsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged