- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 1eske: Bőrönd vétel. Hol és hogyan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
derrik #24772 üzenetére
En is hasznalom a TeamViewer-t, de az mindent attol az interneten, es ha a net lassuk, akkor az egesz nagyon rosszul hasznalhato.
Szerintem itt erdeklodj utana, lattam, hogy hasznalnak erre mas programot. (En is keresek egyebkent ilyesmit, alkalomadtan. De majd csak jovo honap kozepetol lesz idom foglalkozni vele.)(#24771) csibe1
"Itt 50$-al olcsóbb a SmartQ U7-es."
Koszi! De asszem inkabb kihagyom az ilyen "kulonleges" darabokat mar! Nem kell nekem az ideg miatta! (Sot, lehet, hogy a kinai beszerzest is inkabb hanyagolom mar. -
vertigojames
tag
válasz
derrik #24772 üzenetére
Én is a TeamViewer-t javaslom. Én ezt próbáltam, és tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest