- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
pusihusi #23407 üzenetére
Nem, nem arra gondoltam, hanem a szolgáltatókra. Mert telefonom van, és vodás.
(#23408) Davebowman
Menj be az internetbankodba, és ott a 99 Ft-os tranzakció alsó sorában lesz egy 4 számból álló kód, COD=1234 pl. és az az, amit kérdezel.(#23411) Crytek
Vagy sok a vesztenivaló pénzed... Akinek nincs mit veszíteni, tudod az bátran adja meg bárhol az adatait. Mondjuk napi limitet és sms értesítőt bármikor be tudsz állítani, úgyhogy azonnal értesülsz, ha esetleg valaki lenyúlná a mondjuk napi maximumnak beállított 5000 ft-ot a kártyádról. -
Davebowman
senior tag
válasz
pusihusi #23407 üzenetére
Hát most szopok én is ezzel. Van egy internetkártyám(MASTERCARD) próbáltam regisztrálni, de az 5dik lépést nem értem. Kaptam egy 4jegyű kódot, de az csak a regisztráláshoz kell a 6 jegyű azonosító (amit kért) az tuti jó, de az 5. lépésnél is kér egy 4 jegyű kódot, amit -és itt a kérdés- sms-ben kellene megkapnom? Eddig nem jött pedig a bankom szerin 2x is regisztrálatm (2x99Ft) van 3 elcseszett 4jegyű kód, amit nem is kaptam meg, de a bankos ember ezt mondta!!!!! Na akkor hogyan jön a másik 4 jegyű kód az 5. lépésben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged