Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
válasz
ynot2day
üzenetére
1. Nekem sleepben 1-2%-ot eszik, kb. 10 óra lehetett a maximum, amíg nem nyúltam hozzá. Wifi-t egy idő után lekapcsolja, hosszabb alvás után látom, ahogy felcsatlakozik. Persze ha pl. torrent megy, akkor nem kapcsolja le.
Érdekességként itt egy kép az érintett menüről:
Na most akkor mi van? Nálam "mindig" van beállítva, de csak azért, mert az utolsó "soha" szerinte növeli az adatforgalmat. Olyan, mint ha meg lenne cserélve. Vagy megint hülye vagyok és félreértek valamit? Lényeg a lényeg: ilyen beállítással, ha nincs tennivalója a neten, lekapcsol. Másnál hogy van ez, pl. Concorde?
2. Wifi tökéletes sebességgel megy, Speedtest eddig mindig a netem maximumát mutatta. Nem tudom, mi lehet nálad a baj.
720p HD film, közepes hangerő, kb. 70% fényerő, bekapcsolt wifi mellett 7 órát bírt. Kevés nyomkodással 3 és fél napot ment, de max. neteztem rajta.
Az én kérdésem: nálad is 1008 Mhz a proci? Én ugyan 1104 Mhz-re húztam, de jobb lenne, ha alapból bírná az 1,2 Ghz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX