- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
®abstract®
őstag
válasz
MostaPista #85452 üzenetére
Úgy hat -hét évvel ezelőtt bennem is ilyesmi kérdések fogalmazódtak meg a tablet ekkel kapcsolatban. Nem tudtam hova tenni őket a mobil telefon és a laptop közé soroltam. De beláttam hogy számomra hasznosak 2 darabot használok több éve
Én tudom ajánlani személy szerint jó a tablet, mert jó rajta olvasni hordozható könnyen, böngészésre tökéletes jobb mint egy telefon, És ha elég erős a hardver játékra is simán alkalmas elég jó játékok vannak androidon is
Bluetooth billentyűzetet használok, bluetooth os egeret, Bluetooth game pedet, Bluetooth hangszórót. Így jók.
biztonság szempontjából én jobban megbízok androidos eszközben mint egy windowsos PC ben, mert ugye az előbbi Linux alapú az meg stabil mint a forint.
Ha most vennék tabletet én ezeket venném figyelembe:
Legyen elég gyors a tárhely (200-300mb/olvasás) legyen benne elegendő RAM mennyiség (6gb) 10 colos vagy nagyobb kijelző méret.
Alldocube IPLAY 30 pro remek választás lehet szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Galaxy Tab A9 8/128 GB Újszerű Dobozos Garanciás 2027-ig
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest