Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Hát amikor a pontos neved, címed, esetleg telfonszámod rá van firkálva a csomagra, számlára, elég nehéz lesz azt mondani, hogy bocs, de én nem rendeltem semmit, vagy azt mondod, és akkor visszafordítják, vagy ismeretlen személy ellen is indíthatnak eljárást
Továbbá az sem érdekel senkit, hogy a feladó mit és miért ír rá, ha az valós adat.
Mint mondtam vagy visszafordítják a küldeményt, vagy bekérik a valós adatokat
durvább esetben eljárást indítanak
Mivel sokat rendeltem már külföldről, nálam volt olyan, hogy gond nélkül levámolták a csomagot, majd rá 2-3 hónapra hivatalból indított eljárás indult a csomaggal kapcsolatosan (hatósági ellenőrzés)
Nem egy álom azt mondhatom
Viszont ha gond nélkül meg is érkezik a küldemény, még mindig nem tudhatod, hogy egy működőképes gépet vettél -e, vagy indíthatod vissza saját költségen Kína felé a cuccot, ami alsó hangon is nagyobb költség.
Az olcsónak tűnő termékek sok esetben igen drágán érnek célba, érdemes többször is átgondolni ilyen műszaki cikk esetében a külföldről való rendelgetést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest