- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tipushoz nem tudok erdemben hozza szolni, csak per kerdesedre lenne otletem, valaszom.
Nem tudom mennyi ertelme van a upt usb atalakitonak. Az arabo. Egy alap routert mar tudsz venni, raadasul, a kabellel pont a mobilitasod veszted el. Arrol nem is beszelve, hogy serulhet a csatlakozo, ha veletlen megrantod a kabellel, marpedig biztos megrantanad :-)
A masik a kijelzo. Nekem egy tab10.1V-m van. Egyik kollegamnak meg a sima tab, ami 7col. Mobilitas szempontbol sokkal de sekkal jobb a 7 col. Bele fer a zsebbe, es valahogy diszkretebb is. Bar en nem bantam meg a 10 colt sem. Eleinte furcsa volt, de mar megszoktam, es nem zavar. Szerintem ez egy idealis meretminden szempontbol. Szepen latszik minden, web, jatek, es film is.
Hat en ennyit tudnek hozza fuzni :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Windows 11
- CPU léghűtés kibeszélő
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest