- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tipushoz nem tudok erdemben hozza szolni, csak per kerdesedre lenne otletem, valaszom.
Nem tudom mennyi ertelme van a upt usb atalakitonak. Az arabo. Egy alap routert mar tudsz venni, raadasul, a kabellel pont a mobilitasod veszted el. Arrol nem is beszelve, hogy serulhet a csatlakozo, ha veletlen megrantod a kabellel, marpedig biztos megrantanad :-)
A masik a kijelzo. Nekem egy tab10.1V-m van. Egyik kollegamnak meg a sima tab, ami 7col. Mobilitas szempontbol sokkal de sekkal jobb a 7 col. Bele fer a zsebbe, es valahogy diszkretebb is. Bar en nem bantam meg a 10 colt sem. Eleinte furcsa volt, de mar megszoktam, es nem zavar. Szerintem ez egy idealis meretminden szempontbol. Szepen latszik minden, web, jatek, es film is.
Hat en ennyit tudnek hozza fuzni :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged