Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
A tipushoz nem tudok erdemben hozza szolni, csak per kerdesedre lenne otletem, valaszom.
Nem tudom mennyi ertelme van a upt usb atalakitonak. Az arabo. Egy alap routert mar tudsz venni, raadasul, a kabellel pont a mobilitasod veszted el. Arrol nem is beszelve, hogy serulhet a csatlakozo, ha veletlen megrantod a kabellel, marpedig biztos megrantanad :-)
A masik a kijelzo. Nekem egy tab10.1V-m van. Egyik kollegamnak meg a sima tab, ami 7col. Mobilitas szempontbol sokkal de sekkal jobb a 7 col. Bele fer a zsebbe, es valahogy diszkretebb is. Bar en nem bantam meg a 10 colt sem. Eleinte furcsa volt, de mar megszoktam, es nem zavar. Szerintem ez egy idealis meretminden szempontbol. Szepen latszik minden, web, jatek, es film is.
Hat en ennyit tudnek hozza fuzni :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10, Silver, 64Gb, Wifi, makulátlan, garanciális + pencil
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest