Új hozzászólás Aktív témák

• smith1985

csendes tag

Sziasztok! nem vagyok benne biztos hogy jó helyen járok, de nem találtam jobb topicot. A probléma, amiben a segítségeteket szeretném kérni, a következő:
    Adott egy kínai noname tablet, aminek a menüjében megtalálható pl a Gmail alkalmazás, viszont google play áruház nincs. Mikor hozzá szeretném adni a meglévő fiókomat a készülékhez (beállíátsok/fiók hozzáadás/google), akkor minden alkalommal ezt a választ kapom: Probléma merült fel a google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később.
    A tablet wifin keresztül csatlakozik az internetre, azon keresztül be tudok lépni a play áruházba a meglévő fiókommal, de hozzáadni nem tudom a készülékhez. Ebből kifolyólag letölteni sem tudok az áruházból, így nem tudok használni egyetlen google-hoz kapcsolódó alkalmazást sem.
    Kérdésem pedig az hogy van e erre valamilyen megoldás? Ha igen, meg tudom e oldani házilag, vagy inkább bízzam valakire aki gyakorlottabb.
    Amennyiben kérdésem rossz topicba került, elnézéseteket kérem! Minden segítséget szívesen veszek, és köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés