Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
makoss
üzenetére
Nem lennének rosszak a Win tabletek,mert volt már nekem is Lenovo Miix 2,meg valamelyik nap járt nálam a Lark 8"-os 16 GB/1 GB tabletje,ami ha csak egy metro-s explorert indítottam el még jól ment ,de pl. egy fájlkezelő után már elkezdett akadni az egész.Gondolom amiatt,hogy a szabad RAM 200 MB körül mozgott indítás után. Tehát érdemes 2 GB RAM-mal szereltet keresni,de készülj fel rá hogy sok korlátja van egy androidoshoz képest. Ami tetszik bennük,hogy "smooth" a programok futása,de metro-s alkalmazás nincs túl sok tényleg használható,a sima asztaliakhoz meg sasszem kell,nekem így alulról súrolva a 40-et már néha látom a pici dolgok hátrányát. Böngészőből az explorer használható,csak ott meg a kiegészítők hiánya van,a többi böngésző meg asztali verzió mind akadnak rendesen ,talán a chrome ami valahogy megy az érintővel. Ha hozzá vagy szokva egy droidos telefonhoz jobban jársz egy droidos táblával,mert csalódás fog érni.
Ha tényleg olcsón akarsz egy alap,de jól használhatót az Op3nDott tábláját ajánlom 15-ért,mert járt már jópár féle nálam és teljesen használható,nem szenved a sok kínai tablet "betegségétől",ráadásul én még az elején vettem,tehát így közel 2 hónap alatt van tapasztalatom vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Rocksztár lehet a ChatGPT-ből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX