Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabog4
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Segítségre lenne szükségem!
15.000ft-os keret van tablet-re, mivel jelenleg ez a legolcsóbb lehetőség egy használható gép beszerzésére. Iskolai célokra kell, mivel interneten lesz fent az anyag és számítógép valamint laptop nincs háznál valamint drága. /Tudom, hogy van 20.000ftért használható asztali meg mellé még egy 10.000ftért kb monitor, billentyű meg egér, de 15.000 a keret! :/ /Nem nekem lesz és biztosra akarok menni, mert vannak aggályaim!
http://hardverapro.hu/apro/alcor_zest_d714i_16gb_femhazas_tablet_elado
Ezt néztem most itt HP-n, ami elfogadhatónak találtam, ha 13.000ért eltudom vinni+posta!
Viszont! Nem tudom, hogy a DDR1 és a DDR3 ram között tabletnél mekkora a különbség! Mennyire mutatkozik meg használat közben! Amit néztem abban DDR1 van.Ez tetszik is nekik! Anyaga is jó, de ez a ram kérdés.

Boltban 14-15.000 olyanokat adnak, amiket még nagy szájhúzással sem tudnék megvetetni velük. 512 ram és mellé egy nagyon rossz képernyő. Nem játszani lesz legfőképp, de azért lehessen vele netezni meg filmezni is.
Teszt is van róla magyar!
https://www.youtube.com/watch?v=fnMGxXcGG08Választ és a segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- Ipad 6 32Gb (hibás)
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX