- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adomok
tag
válasz
adomok #80899 üzenetére
Jelentem működik ez a megoldás, 2x reboot után bekapcsolva kék led, kikapcsolva halvány piros led. Sőt, mivel sikerült a config mappába másolnom, a korábban beszerzett vfd conf is bekerült, amivel tökéletesen működik a kijelző minden funkciója. A hk1-x3-vfd-t kell használni, ez megegyezik a Vontar X3-al. Innen szereztem be: [link]
Így most minden jól működik, de majd figyelem, hogy lesz-e leírás dual boot megoldásra, addig jó lesz így is
-
adomok
tag
Találtam egy elvi megoldást: [link]
Elvileg eszköz független.
Én nem vagyok egy IT bajnok, nem tudom, hogy hogyan érem el a /storage/.config mappát ha a coreelec pendrive-on van. Ha simán win gépen tallózom, akkor nincs ilyen. Gondolom a futó rendszeren kellene keresnem, de hogyan?
-
adomok
tag
Sziasztok,
segítségre lenne szükségem, egy Vontar X3 készülékkel kapcsolatban. CE-t használok USB-ről, minden működik is rendesen, egyedül arra nem találtam megoldást, hogy az előlapi LED-et hogyan lehetne beállítani, hogy kikapcsoláskor ne kéken világítson. Itt a fórumon találtam egy hozzászólást ezzel kapcsolatban, de nem volt benne konkrétum, hogy mit kellene és melyik config fájlban módosítani. Ha esetleg valakinek lenne erre kész config, azt megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- ASUS notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gran Turismo
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest