Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztsoft
őstag
válasz
xsipi78
üzenetére
Kell a szóköz és a pont. De továbbra se tudom mit baszik el.
A pont az igen, de a szóköz az nem! Leírtam helyesen a parancsot, az biztos, hogy működik. Miért nem másolod be a parancssorba?
Látom nem ismered a parancssort, a szóköz a paraméterek elválasztására szolgál (még Windows alatt is).
-
ztsoft
őstag
válasz
xsipi78
üzenetére
Szia!
Ezt egy wordpad-os fájlba tettem amit note++ -al EOL conversion-Unix (LF) kódolással mentettem magicseen5 (kiterjesztés nélkül) névvel.
A Worlpad nem rtf fájlt készít (már hiányosak az emlékeim)? Sima szöveges fájl kell, Notepad++-al megcsinálhatod.
Itt akadtam el.
Az Android-os remote.conf fájlt nem hoztál létre? Mert ha létezik a rendszerben, ez a megoldás nem fog működni. Ha nincs, akkor már csak egy újraindítás kell.
A kép alapján hibásan adod meg a parancsot. Az első lenne a jó, de nem így. Helyesen így kell.
echo "meson-ir * magicseen5" > /storage/.config/rc_maps.cfgA szóközökre figyelni kell minden parancs kiadásakor.
(#56919) nfer
Miért is? A config rejtett könyvtár, azaz, ponttal kezdődik.
-
csanadu1968
csendes tag
Szia.elösször rootold.
Majd szedle az ES file explorert
Telepitsd
Ha megvan.nyitsd meg.
Baloldalon talalsz egy menüt
Keresd meg a 'root explorert'
Nyisd meg ,felugró ablakban jelöldbe az 'rw' ket
Ennyi.Hozzá teszem hogy én a külsö tápos hdd vel kinlodtam
Itt a forumon összeszedet infok alapján.
A következöket tedd.
Szed szet! A gumitalpak alatt vannak a csavarok.
Nezd meg hogy milyen az alaplapod.
Nekem birkas.
Ha igy van ne kezdj semmilyen .uj fw vagy barmi telepitésébe.amig nincs info .hogy mit hogyan tegyel.
Ha brick van ahoz is progik kellenek.!!! -
DoItYourself
Topikgazda
Azt írják a Mini MX tesztjében a Storage résznél, hogy az Amlogic SDK-ban van egy hiba, ami okozhat problémát (“10 MB free space bug”) a csatlakoztatott külső tárhelyek kezelésénél, lásd az ott lévő táblázat. Ezt az újabb fw-ekben javítják, pl. a mini MX 105L1 changelog-jában meg is van említve (16. pont).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Ryzen5 pc(R5-3600/gtx1070/32gb ddr4/SSD)
- Új Lenovo 14 Yoga Slim9 WQXGA OLED 90Hz Touch i7-1280P 14mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Bomba ár! Toshiba Portege X30-E - i5-8250U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself