Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
A képernyő összeugrásra: a settings => system => display: itt állítsd be a whitelist-et a TV-dnek megfelelően. Hagyd ki azokat a felbontásokat illetve frekvenciákat amiket a TV-d nem tud, a többit jelöld be. Aztán alatta a Resolution-ban válaszd ki az 1920x180p-t (felesleges 4K-ban futtatni a GUI-t), a refresh rate-et pedig 60-ra. A settings => player => videos-ban pedig az adjust display refresh rate : on start stop. Ezzel szerintem megjavul a probléma.
A külső magyar billentyűzettel kapcsolatban nincs ilyen jó hírem. Sajnos ezek az embedded kodi disztribek (libre, core, de még az openelec is) nem X.Org-on futnak, hanem valami saját szerverrel, úgyhogy a "normál linuxos" keyboard layout beállítási módszerek nem működnek. Ezt valamelyik kodi distribben kell komolyan vennie és kijavítania/implementálnia valakinek, mert jelenleg akármit is állítasz be a core/libre/stb settingsben, nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself