Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boolash
aktív tag
válasz
muranyig
üzenetére
Sziasztok!
Én is egy ilyen TPLink UE300 -as USB adapter vettem és én is lassabb hálózati sebességet mérek és tapasztalok.
Performance monitorral figyelem a forrás szerver hálózati kártyának a forgalmát, miközben egy 4K-s filmet játszok le (hálózati megosztáson keresztül). A beépített 10/100-as hálózaton 70Mbps felett van valamivel, az usb adapterrel viszont 20-30Mps között ugrál.
Próbáltam újraindítani, wifit kikapcsolni, de ugyanezt tapasztaltam. Az usb adaptert rádugtam másik gépre, majd fájl másolás közben 500Mbps körüli értéket mértem, tehát nem az eszköz hibás.Mit próbáljak?
Köszi,
Balázs -
kenand
veterán
válasz
muranyig
üzenetére
Aktuális olcsósági lista
905x esetleg 905w-s boxot keress, legolcsóbb x96mini 20 USD szokott lenni kuponnal.
Kodi alaatt van airplay szolgáltatás (LibreEleccel jó a 20 USD-s 1gbs is)Átböngészve most nincsenek jó akciók, picit várni kell.
-
HornedReaper
senior tag
válasz
muranyig
üzenetére
Én ilyen TAP 1 S905X-et rendeltem, Gearbest-en pontozva 21 USD, ha van sok pontod
Sajnos csak 1db USB port, ill. távirányítót sem írják hogy járna hozzá (de igazából az minek is, kiváltható bluetooth eszközökkel..) -
Celtis
veterán
válasz
muranyig
üzenetére
Igen, nekem is ilyen Tplink van, és hibátlanul működik.
Ami a hibát okozhatta nálad az vagy
- egy kontakhibás LAN kábel (nem tud a gigás link feljönni, csak 100M-án) A minap pont ilyennel szívtam itthon.
- a lassulást a média kiszolgáló okozhatta (NAS?) esetleg egy másik művelet pl. letöltés miatt. -
muranyig
tag
válasz
muranyig
üzenetére
Megvettem a TP-Linket, de sajnos a 4k videó ugyanazt produkálja: lassan betölt, majd elég hamar, kb. 10-20 sec után szaggat, és lassan el is tűnik utána a hang..., de a szaggatott videót hang nélkül azért megtudom nézni...

Szerieek ha ezt megrendelem nem lesz ugyanez a szitu? UGREEN - USB3-ast
Esetleg nincs vkinek ilyenje, aki Bp.-i, és esetleg előtte kitudnám próbálni? -
dugesz77
őstag
válasz
muranyig
üzenetére
Tp-linkel óvatosan. Itt volt már olyan TP-link ami nem ment végül. Ez az adapter volt az.
Végül is elindult. Nem szóltam akkor. -
dugesz77
őstag
válasz
muranyig
üzenetére
Éppen akciós az offical store-ban. Én is várok egyet, ugreen márkában még nem csalódtam.
-
muranyig
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself