Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Csabi1984 #94419 üzenetére
Ennyire nem értitek a leírtakat?
NG-ből van Matrix és Nexus, előbbi fejlesztése valószínűleg leállt, utóbbi nemrég érkezett az első stabil verziójához.
NE fejlesztése a Nexus-szal indult, és egyelőre csak az újabb eszközökre érhető el, NE-Nexus és NG-Nexus ugyanazt tudja, pontosabban a Kodi és a CE ugyanaz, viszont más a kernel és ennek eredményeként egyelőre vannak eltérések, pl. nincs True HD és THD+Atmos továbbküldés az A311D2-es eszközökön, és még van 1-2 dolog ami az új kernellel problémás lehet. Én még nem próbáltam ki, egyelőre nincs erre időm.
A CE-NE később, egyes korábbi eszközökön is működni fog, de egyelőre rendbe kell tenni a kernelt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Bluetooth hangszórók
- Formula-1
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest