- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
blakey #42532 üzenetére
Miért bukom a Widevine L1-et és a HDCP 1.x-et, ha custom firmware-t rakok fel? (Elnézést, ez nem világos).
Az egyik kütyün (kettőt rendeltem, egy jött meg ma, a másik egy más típus) lesz csak android, azt akarom eldönteni, hogy melyiken legyen. Ezért akarok rátenni egy jobb firmware-t - ha létezik jobb rá. A gyári launchere ennek nagyon nem tetszik
De azt még megoldom egy másik launcherrel, ha egyébként a gyári legfrissebb firmare-re azt mondod, hogy média lejátszásra tudja amit androidról lehet....
A másikon CE lesz természetesen, azt meg fogom tudni oldani, azt jól ismerem. Az androidot sokkal kevésbé. Pár éve volt egy tabletem, akkor bogarásztam, bütyköltem rá firmwaret is, de már régen volt.
Ez az android TV vonal meg új, ilyent még nem használtam, most tanulom. Az androidosan hagyott boxot egyébként a szüleimnek szánom, nekik szeretnék egy kényelmeset beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Star Trek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest