Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- 
			  LOGOUT Utoljára frissítve: 2024.03.06. 
 Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
 Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Csicsóka őstag OSMC-t nem próbáltam teljesen HDD-ről elindítani, de korábban próbáltam LE és Armbian image-t ráírni egy 32 gigás régi Bufallo SSD-re. Ez még az a fajta SSD volt aminek a SATA port mellett volt USB 2 csatlakozója is. 
 A lényeg, hogy nem tudott bootolni egyik rendszer sem SATA-USB átalakítóval, sem simán USB-n rákötve.
 Úgy hogy bootoláshoz kell SD, de a rootfs, simán lehet HDD-n is, csupán csak egy megfelelően átírt s905_autoscript kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egérpad topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- I5-PC-/ I5-4590 / B85M-G / 16GB / GTX 750 2GB / 120SSD / 1TB / WIN10 Ingyen MPL
- Gamer Pc - Ryzen 5 3600x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- 27% számlával! i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Új DLSS4 2K Gamer PC i5-14400F/RTX 5060 Ti /24Gb DDR5 /1Tb NV3 M2/Bronz táp 2-3Év Gar
- Gamer PC - Ryzen 7 2700x, RTX 2060 Super, 16gb RAM
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

vargalex
 vargalex DoItYourself
 DoItYourself