Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gtamate2
üzenetére
Ja, azt az Afterburner nem tudja. Én csak annyit csináltam vele, hogy felvétel indít, kis erőforrásigénnyel felvételt elkészít, és annyi. Én nem vagyok nagy videózós, de örömmel fogadtam, hogy AMD oldalon is van lehetőség kis gépigénnyel felvenni a játékot.

Amennyire képben vagyok, a shadowplay legnagyobb okossága is ez volt. Bár AMD oldalon nem tudom, pl. twitch-re hogy lehet streamelni vele, meg hasonlók. De a GPU képessége ott is adott játék mellett h264-et kódolni.
Szerk.: Most nézem, elvileg a Gaming Evolved App, vagy mi a szösz tudja mindezt+Twitch-et. [link] Sosem használtam.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő