Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
gtamate2
üzenetére
Ja, azt az Afterburner nem tudja. Én csak annyit csináltam vele, hogy felvétel indít, kis erőforrásigénnyel felvételt elkészít, és annyi. Én nem vagyok nagy videózós, de örömmel fogadtam, hogy AMD oldalon is van lehetőség kis gépigénnyel felvenni a játékot.

Amennyire képben vagyok, a shadowplay legnagyobb okossága is ez volt. Bár AMD oldalon nem tudom, pl. twitch-re hogy lehet streamelni vele, meg hasonlók. De a GPU képessége ott is adott játék mellett h264-et kódolni.
Szerk.: Most nézem, elvileg a Gaming Evolved App, vagy mi a szösz tudja mindezt+Twitch-et. [link] Sosem használtam.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi