- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Milka 78
nagyúr
válasz
xAcidx #12689 üzenetére
Mondjuk 980ti-t olcsóbban vettem mint FuryX-et ami kb álva hagyja(nem a tesztekbe szereplő "lassúcska"refet).
Az Nv olyan árvágást csinál a FuryX láttán,(amit kb 10 ember vette meg olyan jól beárazták)hogy míg a Ti-t viszik mint a cukrot,természetesen az árához mérten.260 körül kezdett,de én 200-ért is vettem már wf3oc-t és 210-ért g1-et,míg azonos időben 215-225 volt az.
A 390x egy tisztességes hűtéssel pont annyival volt olcsóbb mint egy hasonló kategóriás 980 aminek ha alárúgsz sok esetben lehagyja az oc-s Fury-t ami finoman szólva is drágább nem is kevéssel.
Ok ez a felső ház,de én nem úgy látom,hogy nem lenne árverseny.Az már más tészta,hogy gyalázatosan drága egy jó vga,de ez már megint más sztori. -
atee
őstag
válasz
xAcidx #12689 üzenetére
Mèg hozhat nèhány százalèkot ez a free meg g-sync mizèria. Nem mintha aktuálisan kihasználnám ezt a technològiát.
A g-sync pofátlanul drága. Ennek tekintetèben èn most inkább R9 390 kártyát választottam a GTX 970 helyett.
Pedig megmondani nem tudom mikor volt ..talán mèg Ati időkben Radeon kártyám.
Ès eddig komolyan kellemes csalòdás. Problèmamentes, halk, ès nem melegszik jobban mint az elődje egy GTX 760 -
nonsen5e
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest