- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Hubba12 #5088 üzenetére
Nemsokára olvashatsz, ne aggódj!
Elsőként akkor, ha megjelentek az új AMD dVGA-k (gondolom úgy nyár vége felé) majd pedig ha megjelent a DX12 is harmadszorra pedig akkor, ha már lesz erre rt játék is.
Az első esetben már lesznek összehasonlítható teljesítmény adatok, de a lényeg - és a többségünk számára fontosabbak - a valós alkalmazások amik csak a Win 10 + DX12 megjelenése után lehetséges.
Ugyanis szerintem az új kártyák lényeges előnyei nem a jelenlegi - és a GTX980/970 kártyákon is kiváló sebességgel futó - játékok esetén lesz marginális, hanem az új, DX12 játékok esetében. Azt már láthattuk, hogy eaz új DX12 teszt alapján egy R9 285 (Tonga PRO, amiből most fog érkezni az XT ami messze nem a legdrágább kártya lesz) jobb teljesítményt nyúlj mint egy ~3x annyiba kerülő GTX980. Ez semmiképp sem jó ómen a Maxwell tulajoknak. -
HSM
félisten
válasz
Hubba12 #3943 üzenetére
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy nálam a legrövidebb karrierű VGA egy GTX260 volt. Mégpedig a hulladék driverei miatt. Mikor megvettem, kipróbáltam egy csomó drivert hozzá, bétát is, és egyik sem volt képes normálisan, megbízhatóan működni. Egy hét után cseréltem egy HD4890-re, aminek szerencsére megbízható volt a drivere, ahogy az előző HD4850 1GB-omnak is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest