- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
szasanyi #5089 üzenetére
Azt már láthattuk, hogy eaz új DX12 teszt alapján egy R9 285 (Tonga PRO, amiből most fog érkezni az XT ami messze nem a legdrágább kártya lesz) jobb teljesítményt nyúlj mint egy ~3x annyiba kerülő GTX980. Ez semmiképp sem jó ómen a Maxwell tulajoknak.
Ennek a tesztnek köze nincs a VGA teljesítményéhez, de mindegy.....
-
Televan74
nagyúr
válasz
szasanyi #5089 üzenetére
Majd attól függ mit tesznek bele a DX12 -s játékokba.Egy szintetikus teszt után meg nem mondanák véleményt.És egy NV fannak még mindig előbb fognak eladni egy GTX980 -t 130.000Ft -ért,mint egy 285XT 100.000 Ft -ért.
A 980 -s tulajok biztos hogy bukni fognak az eladásakor, többet is mint amúgy kellene,köszönhetően a konkurencia nélküli magas árnak.Hidd el én szívesebben adtam volna egy 390 -s kártyáért 160-170k -t.És nem GTX980 -ért 165k -t.Bár nekem nagyon tetszik a kártya.
-
FLATRONW
őstag
válasz
szasanyi #5089 üzenetére
Szerintem meg szinte nulla a jelentősége annak, hogy hány rajzolási parancsot tud egy gpu és a cikk is pont arra próbál rávilágítani. Nem a rajzolási parancsok száma az ami leginkább befolyásolja a teljesítményt.
Az alapján DX11-ben egy 750TI-nek is dupla erősnek kellene lennie egy csúcs Radeonnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest