- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Marha egyszerű. Ha valakinek fontos, hogy egy termék magas minőségű, túltervezett legyen, akkor miért nem ilyet keres? Miért egy ismerten NEM ILYEN termék topikjában kell siránkozni? Nem értem. Miért van mindenki meglepődve, hogy ekkora teljesítményt vadi új kártyával ilyen áron nem lehet csak úgy előrántani, valahol kompromisszumokat kell kötni?
Vagy B-verzió, meg kell várni a drágább, jobban kiépített extra kiadásokat. Ennyi.
(#860) Casanova*: Szerintem nem lesz procilimitje. De nem azért, mert az FX 6300 olyan erős, hanem azért, mert az alsó kártya 90 fokos NYÁK-járól amit be fog szívni felső kártya, az 500Mhz-re nem lesz képes így, és ugye a CF a lassabb kártyához alkalmazkodik. Jópofa lesz, talán meg fogja tudni közelíteni alulról egy csendes profilú 290X sebességét másfélszerannyiért.
(#863) Tirexi: Tök felesleges egy 250 000 forintos terméket hasonlítani egy 50 000-eshez.
(#864) Casanova*: "pont úgy vannak kiszámolva,hogy a gpu előbb fogy ki,mint a vram."
Ezt vajon a GTX690 tervezője is tudta? -
SzlobiG
félisten
Szerintem ők is belátják ezt csak nem írják le, áldom az eget, hogy nem vártam meg a sima 290-et és vettem azt, már tuti kihajítottam volna az ablakon szívtam én anno eleget ezekkel a hibákkal, mert kb évről évre ezek ismétlődnek AMD fronton minden olyan hiba feltűnik amik akkor voltak és emlékezetből tudom, hogy akkor is ezek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Nintendo Switch 2
- BIOS frissítés
- TV antenna és jelerősítés
- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyúrósok ide!
- Hálózati / IP kamera
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest