- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Marha egyszerű. Ha valakinek fontos, hogy egy termék magas minőségű, túltervezett legyen, akkor miért nem ilyet keres? Miért egy ismerten NEM ILYEN termék topikjában kell siránkozni? Nem értem. Miért van mindenki meglepődve, hogy ekkora teljesítményt vadi új kártyával ilyen áron nem lehet csak úgy előrántani, valahol kompromisszumokat kell kötni?
Vagy B-verzió, meg kell várni a drágább, jobban kiépített extra kiadásokat. Ennyi.
(#860) Casanova*: Szerintem nem lesz procilimitje. De nem azért, mert az FX 6300 olyan erős, hanem azért, mert az alsó kártya 90 fokos NYÁK-járól amit be fog szívni felső kártya, az 500Mhz-re nem lesz képes így, és ugye a CF a lassabb kártyához alkalmazkodik. Jópofa lesz, talán meg fogja tudni közelíteni alulról egy csendes profilú 290X sebességét másfélszerannyiért.
(#863) Tirexi: Tök felesleges egy 250 000 forintos terméket hasonlítani egy 50 000-eshez.
(#864) Casanova*: "pont úgy vannak kiszámolva,hogy a gpu előbb fogy ki,mint a vram."
Ezt vajon a GTX690 tervezője is tudta? -
SzlobiG
félisten
Szerintem ők is belátják ezt csak nem írják le, áldom az eget, hogy nem vártam meg a sima 290-et és vettem azt, már tuti kihajítottam volna az ablakon szívtam én anno eleget ezekkel a hibákkal, mert kb évről évre ezek ismétlődnek AMD fronton minden olyan hiba feltűnik amik akkor voltak és emlékezetből tudom, hogy akkor is ezek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BestBuy topik
- Környezetvédelem
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest