Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Szerintem meg nem fogják ezt az egészet elsietni... XB-ONE és PS4-nek is kb 150-200 GB/s sávszéllel gazdálkodik... 2 compute 1 graffal. Most akkor hogy is van ez? Hirtelen elkezd mindenki PC-re fejleszteni, mert ott várhatóan nagyobb sávszél lesz, konzolok meg lemaradnak mint a franc - pedig konzol a sokkal nagyobb piac...
Kíváncsi leszek én erre a sávszél őrületre a következő 1 évben... Meg a 390X-ek furmark 400 Wattos fogyasztására a nagy kihasználtság miatt
(#8241) rambustibi: Úgy egy hónapja
(#8240) HSM: Ahogy lesz Nano is HBM-el olcsóbban - úgy lesz selejt vágott 14/16 nm-es GPU is... gondolom nem is kevés a gyártástech nehézségeiből adódóan. Szerintem szívesen fognak venni 80-100 körül 970 teljesítmény körül vágott kártyákat. Miért is kerülne többe? Mikor vásároltak meg valamit drágábban, kevesebb teljesítménnyel? Teljesítményre kell árazni..
[ Szerkesztve ]
-
Petykemano
veterán
Nem egy ügxfélbarát hozzáállás, de megcsinálják. És megcsinálják. A számok (profit, piaci részesedés) azt a stratégiát igazolják.
hasonló jelenség figyelhető meg a platformok piacán. A Windows szar, ha valamit nem lehet. Az apple gép istencsászár Akkor is, ha szinte semmit nem enged,hát mert az úgy a legjobb. De sokan az alapján írták le az androidot, Hogy a szarlassúbéna 30e Ft-os készülék után vettek 250e-ért egy iphonetTalálgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest