Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
"A jövőbe kell tekinteniük, hogy mindig egy lépéssel előrébb legyenek, mint a konkurencia."
Sokat nyernek vele ebben az éveben amikor még szinte elérhetetlen hozzá a hardver esetünkben egy ilyen monitor. Most ez a szuper technológiája csak idegesítő jelenség ahogy látom."akkor biztos nem a hűtéssel fognak foglalkozni, mert nagyon nem érdekli őket hogy Neked nem tetszik a hangja."
Na ezért nem veszek AMD-t mert lesz@rja az igényeimet."Eddig is megvették a ref. kártyákat, és ezután is megfogják"
Egyértelmű, hogy meg fogják venni mert a felhasználót a tesztekkel át lehet verni. Gyorsabb ennél, gyorsabb annál csak éppen majdnem 100 fok és olyan a hangja mint egy hajszárítónak."A ref. mindig hangos volt AMD-nél."
Szerencsére ezt én is megtapasztaltam annó egy 7970-el. Hamar túl is adtam rajta.(#800) HSM:
Én azt csodálom, hogy ezzel a 95 fokos hővel még nem ment tönkre senkinek sem egy hardvere sem. Na majd később. XD
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Windows 10
- PlayStation 5
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest