Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Nagyobb az az olló már a képen lévőnél is :
Már a 20%-ot karcolja felülről az AMD, 20% alá beesve irreleváns szereplői lesznek a piacnak. Senki nem fejleszt egy 20% alatti piaci jelenlétű cég termékeire. A jelenlegi termékpalettájuk pedig sajnos tovább löki őket a nulla részesedés felé.Mobil dvga piacon totál versenyképtelenek, onnan mindenhonnan ki fognak kopni. Már a Kepler is jobban illett a notikba a fogyasztása miatt, a Maxwell meg maga lett a K.O.
Pár negyedév és elfogy a készpénzállományuk. Jelen pillanatban 2mrd usd alatt van a piaci értékük. Az NV jelenleg 6 szor többet ér, miközben fele annyi dolgozója van, mint az AMD-nek. Vagyis az 1 főre jutó értéke az NV-nek 10-12 szeres... azért ez valamit jelez...
-
keIdor
titán
A táblázatokat mondjuk én máshogy töltöttem volna ki a készítő helyében egyébként, mert én azt írtam volna oda, amitől változás volt és nem pont így "ellentétesen", így sokkal többet kell nézegetni feleslegesen. Szerintem a 780Ti-től egyébként, amit '13 Q4-ben adtak ki, meg akkoriban csökkentették le nagyon a sima 780-ak árát, egyik napról a másikra ilyen -40k volt itthon is. Gondolom '14 Q2-re ennyi ember váltott már GK100-ra, ami erősen el is verte a Hawaii-kat akkoriban szinte mindenhol. Egyébként a mai napig jól tartja szerintem magát a Kepler, tudom mert a mai napig használok én is 780Ti-t, csak nem itthon a saját gépemben van. GTA V-t úgy viszi, hogy öröm nézni. Mai napig jobban kéne Kepler, mint Hawaii.
-
Whysperer
addikt
pedig ot tmé gvoltak jó idők a 6xx meg a 7xxx meg a 5xxx/6xxx-4xx .. na mindegy. Figyi Tény az Tény akinek 970-980 és társai vannak nem érdemes váltani akinek 290x annak se nagyon.
például nekem 7870 OC-m van nekem érdeme svolna egy r9 390-re ,de még várok . Talán tényleg kihúzom a a köv NV és köv ATI-t és majd abból választok.
Max FULL HD ultra-High-ól leveszem normalra...... Most elég nagy változások vannak össze vissza.....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
- No Rest for the Wicked
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Arc Raiders
- Anime filmek és sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest